Tijd om te chillen!
Linda van der Laan

 

Ik? Ik vind pubers fantastisch . . .

De puberteit is een geweldige fase in het leven, maar kan ook lastig zijn als je er middenin zit. Hormonen gieren door je lijf en tegelijkertijd moet je op allerlei fronten presteren. Wat als je dan ook nog geremd wordt door minder goede schoolprestaties of omdat je gewoon wat ondersteuning nodig hebt? Dan kom ik graag in beeld.

Ik geef al heel lang les. Járen geleden waren het zwemlessen aan heel jonge kinderen. Uiteindelijk heb ik mijn passie gevolgd en ben ik lerares Nederlands geworden. Een super leuk vak, alleen zie ook regelmatig leerlingen struggelen met hun huiswerk en planning of ze blijven steken omdat ze niet weten hoe ze hun schoolwerk beter aan kunnen pakken. Dit maakte mij nieuwsgierig wat hier de oorzaak van kan zijn en hoe ik kan helpen een oplossing te bieden. En dus ben ik zelf weer de schoolbanken ingedoken en heb ik cursussen en opleidingen gevolgd om jongeren nog beter te begrijpen en te begeleiden. Inmiddels ben ik een gediplomeerd en ervaren docent Nederlands en jongerencoach én gecertificeerd trainer voor de cursussen Snel leren = leuk leren, Op weg naar de brugklas en Actief leren leren. Dit is een super goede combinatie om jou te helpen!

Wie ben jij?

En jij? Zit je nog op de basisschool, ga je binnenkort naar de brugklas, volg je inmiddels voortgezet onderwijs of sta je vlak voor het eindexamen op het gymnasium? Voor mij maakt het niet uit wat je doet, hoe je eruit ziet of welke achtergrond je hebt. Iedereen vanaf groep 7 kan bij mij terecht. Samen gaan we fantastische resultaten bereiken en daar kijk ik naar uit.

Contact

Heb je nog vragen voor me? Wil je meer weten of gelijk een afspraak maken? Bel of mail me of stuur me een WhatsAppje. Mijn telefoonnummer is 06-28265640. Het mailadres is info@lerenmetlinda.nl. Ik beloof je dat ik je bericht snel beantwoord.

De praktijk is gevestigd aan de Kamillestraat 25, 5143 CH in Waalwijk.